Onze diensten

Wij adviseren, organiseren, ontwikkelen, ondersteunen, coördineren en begeleiden op proces, inhoud en uitvoering.
Dit doen we voor en met overheden, gebiedspartijen en het (agrarische) bedrijfsleven.

21 11 2022   De Fotoloods   Marb   1web

Visie en strategie

Alles begint bij een mooi idee. Maar hoe verder? Wij werken graag samen aan een inspirerende visie en een realistische strategie zodat jouw idee niet alleen een idee blijft maar ook verder ontwikkeld wordt. Met onze kennis en netwerken kunnen we een idee omvormen naar een concreet uitvoerbaar plan waar jij mee aan de slag kunt.

Procesmanagement

Wij zorgen dat processen lopen zoals ze moeten lopen. We kijken vooraf naar welke aanpak het beste past en vervolgens coördineren en monitoren we de voortgang. Zo zorgen we dat jij de tijd hebt voor de inhoud. Waar nodig sturen we bij en samen werken we toe naar het gewenste resultaat.

Organisatieontwikkeling

De komst van nieuwe ontwikkelingen vraagt soms ook om een andere invulling van organisaties. Wij helpen je deze verandering op een zo goed mogelijke manier door te maken door het proces planmatig, systematisch en gestructureerd aan te gaan. Belangrijk is dat aan alles en iedereen wordt gedacht. Wij denken aan alle aspecten die met deze verandering gemoeid gaan in het proces.

Communicatie & participatie

De directe omgeving en betrokken bedrijven zijn een belangrijke factor bij het ontwikkelen van nieuwe projecten, locaties en gebieden. Wij begeleiden participatieprocessen en zijn gespecialiseerd in proces- en marketingcommunicatie. Hiermee zorgen we voor een goede afstemming tussen betrokken partijen. We kunnen dit als onderdeel van een project of als geheel project uitvoeren.

Financiering

Een subsidiebureau zijn we niet, maar we denken graag mee over de mogelijke financiering van jouw project. We kunnen je ook helpen deze aan te vragen. Wil je dit helemaal uit handen geven? Dan kunnen wij dit ook geheel op ons nemen.

Ruimtelijke plannen

Je wilt buiten iets nieuws ontwikkelen; een woning, uitbreiding van je bedrijf, infrastructuur. Daarvoor is toestemming nodig van de gemeente of provincie. Wij zijn bekend met de procedures en helpen je de gevraagde onderzoeken uit te voeren en de procedures te doorlopen.

We denken graag met u mee

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

CONTACT OPNEMEN

Bijna 20 jaar ervaring
Team met verschillende specialisaties
Aanpak op maat
Vrijblijvende eerste kennismaking

MARB CONSULTANCY
voor de leefomgeving van morgen
LogoWebsite Tekengebied 1 kopie
Contact

Marb Consultancy
Worsinkweg 2a
7475 TW Markelo
info@marb.nl