Akkerrand 1 scaled e1677496910440
07 11 2022   De Fotoloods   Marb   8web

Valerie Schwieters

(Communicatie)adviseur

Achtergrond
Valerie heeft Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na deze studie heeft ze op de Universiteit Twente haar Master Communication Science behaald in de richting Organization & Reputation. Een mooie basis om de opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Ze is begonnen als communicatieadviseur en projectmanager bij een ontwerpbureau waar ze onder andere coördinator was van de lopende projecten en zich bezig hield met communicatiewerkzaamheden. In oktober 2022 heeft ze de overstap gemaakt naar Marb als (communicatie)adviseur om ook meer inhoudelijk en strategisch bezig te kunnen zijn met projecten. De agrarische wereld is Valerie niet vreemd. Haar vader is akkerbouwer en ze weet als geen ander dat het hard werken is om ieder jaar weer te zorgen dat de gewassen van het land komen en hun weg vinden naar de consument.

Missie
Door haar werk bij Marb wil Valerie graag een bijdrage leveren in de informatievoorziening binnen de agrarische wereld, maar ook naar de wereld daarbuiten. Mensen weten vaak niet wat er allemaal al gedaan wordt aan landschapsbeheer en de leefbaarheid op het platteland. Juist die informatievoorziening is belangrijk om meer bewustzijn onder de mensen te creëren. Kernwoorden die bij Valerie passen zijn nuchter, nieuwsgierig, sociaal, doelbewust, belangstellend, flexibel en eerlijk.

Werkzaamheden / Projecten
Sinds oktober 2022 is Valerie werkzaam bij Marb Consultancy als communicatieadviseur. Binnen deze functie houdt ze zich bezig met de strategische communicatieplannen, uitvoerende communicatiewerkzaamheden en het projectmanagement van verschillende projecten. Momenteel werkt ze voor projecten zoals Kampereiland en het Agrarisch Natuurcollectief Midden Overijssel. Daarnaast verzorgt zij de communicatie voor Marb, zoals de website en springt zij bij waar nodig.

21 11 2022   De Fotoloods   Marb   10web

We denken graag met u mee

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

CONTACT OPNEMEN

Bijna 20 jaar ervaring
Team met verschillende specialisaties
Aanpak op maat
Vrijblijvende eerste kennismaking

MARB CONSULTANCY
voor de leefomgeving van morgen
LogoWebsite Tekengebied 1 kopie
Contact

Marb Consultancy
Worsinkweg 2a
7475 TW Markelo
info@marb.nl