Pexels freddie ramm 51548

Initiatievencoach Vechtdal

Als initiatievencoach help je kleinschalige burgerinitiatieven om een stap verder te komen. Het doel van dit project is om mensen te adviseren en ondersteunen bij initiatieven die ervoor zorgen dat er een aantrekkelijke(re) leefomgeving ontstaat.

Deze rol wordt door ons vervult in het Vechtdal. De betrokken gemeentes in het Vechtdal zijn: Ommen, Dalfsen en Hardenberg. Inwoners uit deze gemeentes kunnen met hun ideeën bij ons terecht. Het gaat dan met name over zaken die met gezondheid, vitaliteit, buurthuizen, vrijwilligers en maatschappelijke initiatieven te maken hebben. Bij het realiseren van deze initiatieven zijn wij de spin in het web en zorgen we voor informatie, nuttige contacten en helpen we bij het vinden en aanvragen van subsidies en fondsen.

Woon jij in het Vechtdal en heb je een goed idee voor jouw buurt of wijk op het gebied van bijvoorbeeld sport, zorg of welzijn? Neem dan gerust contact met ons op. Onze initiatievencoach Maarten helpt je graag verder.

Wil je meer weten over de Initiatievencoach, de werkwijze en de diverse projecten waarmee wij bezig zijn? Klik dan op deze link: https://www.overijssel.nl/onderwerpen/sociale-kwaliteit/initiatievencoach-eerste-hulp-bij-initiatieven/

Of kijk eens op de website https://www.samenvoorelkaar.nl/. Op deze website staan een aantal initiatieven en projecten die wij verder hebben geholpen.

Onze rol in dit project

Coördineren
Verbinden

Welke collega’s zijn betrokken?

21 11 2022   De Fotoloods   Marb   29web

We denken graag met u mee

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

CONTACT OPNEMEN

Bijna 20 jaar ervaring
Team met verschillende specialisaties
Aanpak op maat
Vrijblijvende eerste kennismaking

MARB CONSULTANCY
voor de leefomgeving van morgen
LogoWebsite Tekengebied 1 kopie
Contact

Marb Consultancy
Worsinkweg 2a
7475 TW Markelo
info@marb.nl