Akkerrand 1 scaled e1677496910440
07 11 2022   De Fotoloods   Marb   2web
Hanneke Kraaijenveld

Adviseur

Achtergrond
Hanneke is landbouwkundig ingenieur en management consultant. Zij studeerde Dierwetenschappen aan de Wageningen Universiteit en haalde een degree Executive Master Management Consulting aan de VU in Amsterdam. Hanneke heeft de afgelopen jaren diverse werkervaringen opgedaan. Door diverse rollen en projecten heeft zij ruime kennis en expertise opgedaan op het gebied van gebiedsprocessen. Hanneke werkte bij toezichthouders, bij het Ministerie van Economische Zaken, maar ook als Manager Duurzaamheid in de internationale zuivelsector en als zelfstandig veranderkundig adviseur. Hanneke haar roots liggen in Ambt Delden waar ze is opgegroeid op een varkens- en melkveehouderij waar ze jaren meewerkte. Hierdoor spreekt zij de taal van de diverse stakeholders en begrijpt zij het perspectief van de boeren in het bijzonder. Hanneke kan met recht een agrarisch specialist genoemd worden.

Missie
Hanneke wil graag een bijdrage leveren aan de realisatie van persoonlijke, team- en organisatiedoelstellingen in de transitie naar een duurzamere landbouw, een sterkere agrarische sector en een leefbaar platteland. Haar kwaliteiten komen het beste naar voren vanuit een rol die getypeerd kan worden als onafhankelijk, observerend, hervormend en verbindend. Hanneke houdt ervan om samen resultaten te bereiken. Ze gaat uitdagingen niet uit de weg. Kernwoorden van Hanneke zijn no-nonsense mentaliteit, strateeg, samenwerken en verbinden.

Werkzaamheden / Projecten
Hanneke heeft veel ervaring met veranderkundige opdrachten en gedragsverandering bij doelgroepen. Deze ervaring kan zij goed inzetten bij de projecten die zij voor ons uitvoert. Hanneke is sinds 2021 bij ons in dienst als senior consultant gebiedsontwikkeling. Zij was kwartiermaker voor Salland Loont. Daarnaast is ze momenteel projectleider biodiversiteit op Kampereiland en projectleider Samenwerken op landgoed Weldam (SABE project). Ook werkt ze als Strateeg Buitengebied voor de Gemeente Raalte. 

We denken graag met u mee

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

CONTACT OPNEMEN

Bijna 20 jaar ervaring
Team met verschillende specialisaties
Aanpak op maat
Vrijblijvende eerste kennismaking

MARB CONSULTANCY
voor de leefomgeving van morgen
LogoWebsite Tekengebied 1 kopie
Contact

Marb Consultancy
Worsinkweg 2a
7475 TW Markelo
info@marb.nl