5093 Toerisme Rijssen Holten Henk en Anne Z7A0176.jpg1200 800 1024x683

Kwaliteitsinvestering Routenetwerken Overijssel

Kwaliteitsinvestering Routenetwerken Overijssel

Overijssel heeft één van de beste routenetwerken in Nederland. Kwaliteitsinvestering Routenetwerken Overijssel is een mooi initiatief om de economische en recreatieve waarde van de provincie te verhogen.

Routenetwerken zijn er voor fietsers, wandelaars, mountainbikers/wielrenners, paardrijders en waterrecreanten. Het belang van buitenrecreatie in de huidige maatschappij wordt steeds groter. Belangrijke thema’s hierbij zijn vitaliteit, gezondheid, bereikbaarheid, klimaat en leefomgeving. Het is belangrijk om te blijven investeren in deze routenetwerken. Na een aantal jaren moeten de routes onderhouden worden. Daarnaast is het van belang om te blijven voldoen aan de vraag van de gebruikers van deze routenetwerken. Denk hierbij aan nieuwe vormen van vervoer zoals de e-bike.

Daarom hebben een aantal partijen hun krachten gebundeld om een meerjarig plan op te stellen en te blijven investeren en innoveren in deze routenetwerken. Dit samenwerkingsverband bestaat uit de routenetwerken Twente, Salland en Noordwest-Overijssel, Landschap Overijssel en Gastvrij Overijssel.

Naast het onderhouden van de routes, worden er ook leuke thema’s gekoppeld aan de routes. Het digitaliseren van de verschillende routes via een app is een nieuwe ontwikkeling waarmee de werkgroep momenteel bezig is.

Onze collega Martin is betrokken bij dit prachtige initiatief en neemt deel in de werkgroep om de uitvoering van de verschillende plannen te begeleiden. Hij vertelt je graag meer over dit mooie project. 

Meer informatie over dit mooie initiatief vind je in de folder Kwaliteitsinvestering_Routenetwerken_Overijssel.

Onze rol in dit project

Lobby
Communicatie
Visie

Welke collega’s zijn betrokken?

21 11 2022   De Fotoloods   Marb   26web

We denken graag met u mee

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

CONTACT OPNEMEN

Bijna 20 jaar ervaring
Team met verschillende specialisaties
Aanpak op maat
Vrijblijvende eerste kennismaking

MARB CONSULTANCY
voor de leefomgeving van morgen
LogoWebsite Tekengebied 1 kopie
Contact

Marb Consultancy
Worsinkweg 2a
7475 TW Markelo
info@marb.nl