Akkerrand 1 scaled e1677496910440
07 11 2022   De Fotoloods   Marb   9web
Juliëtte Huis in 't Veld - van de Riet

Adviseur

Achtergrond
Juliëtte heeft als achtergrond journalistiek en communicatie. Ze heeft de opleiding journalistiek en twee masters succesvol afgerond. Journalistiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en toegepaste communicatiewetenschappen richting bos- en natuurbeleid aan Wageningen Universiteit (WUR). Ze heeft zich gespecialiseerd in projectmanagement en (communicatie in) coöperatieve gebiedsprocessen. Samen met haar man heeft Juliëtte een melkveehouderij. Zij zijn actief bezig met agrarisch ondernemerschap en gaan bewust en duurzaam om met hun agrarische gronden en het landschap. Juliëtte heeft haar eigen kudde schapen, rasechte en stamboek zuivere Solognotes, die door haar worden ingezet voor agrarisch natuurbeheer. Met de kennis die Juliëtte de afgelopen jaren heeft vergaard en de ruime praktijkervaring die zij heeft opgedaan, weet zij bij de uitvoering van haar projecten heel goed waar het over gaat. Zij kan prima de verbinding tussen de agrariërs en de overheid leggen en draagt actief bij aan de landbouwtransitie.

Missie
Juliëtte heeft een enorme drive om het bijzondere landschap waar we leven, wonen en werken te koesteren, te behouden en (waar nodig) te verbeteren voor toekomstige generaties. Zij wil de verbindende factor zijn in het proces waarbij kennis en uitvoering op elkaar afgestemd zijn. Door haar kennis te delen hoopt zij hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Daarnaast wil zij dat de agrariërs een goede plek hebben in het landschap. Ze is er dan ook van overtuigd dat we samen meer zijn dan één en kennis gedeeld moet worden waardoor we samen meer bereiken. Kernwoorden die bij Juliëtte passen zijn verbinden, ondernemen, analytisch, kennisdeler en oplossingsgericht waarbij zij houdt van uitdagingen. Daarnaast is zij creatief, leergierig en een echte doener met ambitie.

Werkzaamheden / Projecten
Juliëtte is sinds 2008 werkzaam als adviseur landelijk gebied en communicatiestrateeg bij Marb. De afgelopen jaren heeft zij de (communicatie)strategie voor een groot aantal gebiedsprocessen uitgezet en uitgevoerd. Daarnaast heeft zij als projectleider in diverse gebiedsprojecten gefungeerd. Op dit moment werkt Juliëtte aan opdrachten bij verschillende organisatie en overheden zoals Agrarisch Natuurcollectief Midden Overijssel en Samen werken op Weldam.

We denken graag met u mee

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

CONTACT OPNEMEN

Bijna 20 jaar ervaring
Team met verschillende specialisaties
Aanpak op maat
Vrijblijvende eerste kennismaking

MARB CONSULTANCY
voor de leefomgeving van morgen
LogoWebsite Tekengebied 1 kopie
Contact

Marb Consultancy
Worsinkweg 2a
7475 TW Markelo
info@marb.nl