Akkerrand 1 scaled e1677496910440
07 11 2022   De Fotoloods   Marb   3web
Saskia Wiegers

Adviseur

Achtergrond
Saskia heeft aan de Stoas Hogeschool (toen nog gevestigd in Dronten) de opleiding educatie- en kennismanagement in de groene sector gevolgd. Daarna heeft ze de master milieu- en maatschappijwetenschappen succesvol afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na haar opleiding is zij begonnen als mbo docent dierverzorging aan het Zone. College. De laatste 5 jaar was ze leidinggevende over de teams van deze mbo opleiding. In 2022 heeft zij de stap gemaakt vanuit het onderwijs naar Marb Consultancy om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Missie
De drive voor Saskia om bij Marb aan de slag te gaan is dat zij graag bezig wil zijn met het landschap en de mensen die er wonen. Zij vindt het belangrijk dat wij rekening houden met onze omgeving en dus met onze natuur. Zij hoopt door haar werk bij Marb hieraan een steentje te kunnen bijdragen. De thema’s waar Marb mee bezig is vindt zij dan ook super interessant. Sinds een aantal jaren woont Saskia in een klein voormalig boerderijtje op het platteland waar ze een aantal dieren houdt. Zowel privé als via haar werk komt ze dus veel in aanraking met de natuur en het landschap. Kernwoorden die van toepassing zijn bij Saskia zijn nuchter, sociaal, bevlogen, creatief en vriendelijk.

Werkzaamheden / Projecten
Sinds haar start in oktober 2022 is Saskia betrokken bij een aantal projecten. Momenteel werkt zij aan een Landschapsvisie voor het Drents Landschap, LEADER Noordoost Twentede kennisagenda biodiversiteit en Landschapsbeheer op Kampereiland.

We denken graag met u mee

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

CONTACT OPNEMEN

Bijna 20 jaar ervaring
Team met verschillende specialisaties
Aanpak op maat
Vrijblijvende eerste kennismaking

MARB CONSULTANCY
voor de leefomgeving van morgen
LogoWebsite Tekengebied 1 kopie
Contact

Marb Consultancy
Worsinkweg 2a
7475 TW Markelo
info@marb.nl